Banenhulp-

pakket

Op zoek naar een geschikte baan in Zweden? Vanuit Zweden gaat dit veel gemakkelijker! Het zoeken naar geschikt werk is voor vele emigranten een groot probleem. Het is lastig om vanuit een ander land de beschikbare vacatures bij te houden en te vertalen, vandaar dat ZwedenAdvies een uniek concept heeft bedacht om u daarbij te helpen.
Banenhulp-pakket

Het sollicitatiegesprek zult u nog steeds zelf moeten doen, maar wij houden voor u bij welke vacatures er verschenen zijn en helpen u met het schrijven van een sollicitatiebrief en CV, kunnen u helpen met het trainen van een sollicitatiegesprek in het Zweeds en kunnen eventueel afspraken voor u maken met uw nieuwe werkgever.

Tevens kunnen we u helpen aan adressen met de juiste contactpersonen van bedrijven voor open sollicitaties en met het laten waarderen van uw diploma´s.

Abonneer u nu op onze modulaire service en wie weet heeft u binnenkort al een baan in Zweden. Via ons contactformulier kunt u meer informatie over het ZwedenAdvies Banenhulp-pakket aanvragen. 

 

Een ideale mogelijkheid om al vanuit Nederland op zoek te gaan naar een baan in Zweden. En een Zweedse CV erbij. Een aanrader!
J. Vermeer

Neem contact op met
ZWEDENADVIES

Wij stellen het zeer op prijs als u met uw vragen of opmerkingen
contact met ons opneemt.

zwedenadvies facebook pagina

© 2005 – 2023 Kila ZwedenAdvies