Oriëntatiehulp-pakket

Sommigen hebben hun hele emigratieplan al uitgestippeld, maar de meesten hebben nog zo ontzettend veel vragen.

Misschien weet u niet of een emigratie naar Zweden wel een goed idee is? Of hebt u geen idee of ze in Zweden wel op u zitten te springen?

Oriëntatiehulp-pakket

Of wat is de beste manier om uw emigratie aan te pakken met juist uw persoonlijke situatie? Om u daarmee tegemoet te komen is ons Oriëntatiehulp-pakket ontwikkeld. Want vooral voor een emigratie geldt dat een goede voorbereiding (meer dan) het halve werk is!

Aan de hand van uw antwoorden op een door ons opgestelde vragenlijst kunnen we telefonisch uw situatie en plannen bespreken. Natuurlijk kunt u ook uw eigen vragen aangeven en stellen tijdens dit gesprek. Het doel van het gesprek is om middels grondige informatie, gebaseerd op uw persoonlijke situatie, een zo realistisch mogelijke beoordeling te maken over uw kansen om u in Zweden te vestigen.

Ook zullen we niet schromen om u te wijzen op eventuele problemen die u tegen kunt komen in het Zweedse systeem en de Zweedse samenleving. Dit alles om u zo goed mogelijk voor te bereiden op een eventuele emigratie naar Zweden.

Via ons contactformulier kunt u meer informatie over het ZwedenAdvies Oriëntatiehulp-pakket aanvragen.

Jan en Paula Oosterveen

Wat een zaligheid om eindelijk eens een onafhankelijke raadgever te spreken in plaats van info in te winnen bij instanties of zelfs via Facebook-forums. Wij werden daar alleen maar onzekerder door vanwege de legio goedbedoelde, maar niet actuele of voor precies jouw situatie juiste, informatie.
De informatie die we van Bart hebben gekregen tijdens een Whatsapp gesprek heeft ons heel veel inzichten gegeven over hoe we onze emigratie het beste vorm kunnen geven en wat onze kansen zijn in Zweden om eventueel ons bedrijf mee te nemen.
Hartstikke fijn met onafhankelijk en eerlijk advies via het Oriëntatiehulp-pakket van ZwedenAdvies.

Neem contact op met
ZWEDENADVIES

Wij stellen het zeer op prijs als u met uw vragen of opmerkingen
contact met ons opneemt.

zwedenadvies facebook pagina

© 2005 – 2024 Kila ZwedenAdvies