Woonhulp-

pakket

Vind uw droomhuis in Zweden inclusief een helpende hand bij de aankoop!  

Het zoeken van een woning is vaak het vertrekpunt van uw emigratie. U zult ongetwijfeld al avonden lang op de huizensites hebben zitten snuffelen naar uw droomhuis. Maar er komt meer bij kijken dan alleen op internet huizen zoeken.

Woonhulp-pakket

Voor deze service gebruiken we een pakket wat u helemaal zelf kunt samentellen. Wij staan u bij waar u onze hulp kunt gebruiken!   Of het nu alleen de bezichtigingen regelen of het koopcontract vertalen is, of dat u het hele traject van geschikte objecten tot het regelen van een verzekering wilt uitbesteden. Alles is mogelijk!  

Vraag onze informatie aan en kies zelf wat het beste bij u past. Via ons contactformulier kunt u meer informatie over het ZwedenAdvies Woonhulp-pakket aanvragen.

 

Floris Ooms

Wij wonen dan wel niet in Zweden, maar hebben met behulp van de goede raad en daad van ZwedenAdvies inmiddels al twee huizen aangekocht in Zweden.
Dankzij hen hebben we veel geld bespaard tijdens de aankoop en ze staan ons nog steeds bij indien er iets aan de hand is met de diverse instanties.

Neem contact op met
ZWEDENADVIES

Wij stellen het zeer op prijs als u met uw vragen of opmerkingen
contact met ons opneemt.

zwedenadvies facebook pagina

© 2005 – 2023 Kila ZwedenAdvies