ONZE
REFERENTIES

Wat hebben anderen op te merken over de hulp van ZwedenAdvies? Buiten de korte opmerkingen bij de pakketten hebben we hier wat uitgebreidere verhalen verzameld van mensen die u voor gegaan zijn.

De afgelopen ruim 15 jaren hebben we meer dan 350 families geholpen met hun emigratie. Op deze pagina kunt u lezen hoe enkele van onze klanten onze service hebben ervaren.

Myrte Damen (Finovy AB)

Ontzettend fijne en heldere begeleiding gehad met ons emigratie proces.
Ook de hulp met het opzetten van een bedrijf was erg fijn en compleet!
Bart heeft ons bij elke stap goed en snel geholpen, alles heel duidelijk uitgelegd en ons echt geholpen met grote stappen zetten bij onze toekomst in Zweden!
Een absolute aanrader!

Bart Koelemeijer

Mijn naam is Bart Koelemeijer en ik ben blij dat ik gebruik gemaakt heb van ZwedenAdvies . Toen ik samen met mijn vrouw emigreerde naar Zweden waren er veel administratiepapieren die geregeld moesten worden . Ik spreek geen Zweeds dus het was erg fijn dat Bart Kila ons persoonlijk geholpen heeft met onder andere het inschrijven en registreren bij veel Zweedse instanties . Na verloop van tijd liep ik met veel dagelijkse dingen vast, maar ik heb altijd meteen hulp kunnen krijgen van Bart van ZwedenAdvies . Of het nu ging over zaken zoals keuring van de auto , de Zweedse belastingdienst , gezondheidszorg , brieven van de plaatselijke Gemeente en veel andere dingen , Bart Kila heeft alles duidelijk uitgelegd en geholpen met het invullen van papieren . Dit alles heeft mij ook veel geld bespaart, omdat Bart met goede tips kwam, maar vooral ook veel stress wegnam.
Helaas moesten wij na anderhalf jaar wegens financiële en gezondheidsproblemen weer terug naar Nederland . Ook om dat allemaal weer goed te laten verlopen heb ik weer gebruik kunnen maken van de expertise van ZwedenAdvies . Of het nu ging over het uitschrijven, internet en telefoon afsluiten, de Zweedse belastingdienst, maar ook de Nederlands belastingdienst . Ik ben iedere keer goed geholpen door Bart. Wij zijn nu inmiddels al weer ruim een jaar terug in Nederland en Bart helpt ons nog steeds: hij heeft ons bijvoorbeeld attent gemaakt dat wij, omdat ons huis met verlies is verkocht, bij Skatteverket een bedrag van 3.400,00 Euro aan belasting terug kunnen krijgen. Er moet wel weer veel papier werk voor worden afgehandeld, maar met de hulp van ZwedenAdvies lukt het om de juiste papieren te bemachtigen en in te vullen.

Ik kan iedereen aan raden om zeker gebruik te maken van ZwedenAdvies, want net zo als in Nederland zijn er ook in Zweden veel regeltjes en wetten die ook weer regelmatig kunnen veranderen . Dus het is fijn dat iemand zoals Bart Kila een oogje in het zeil houdt, adviseert en persoonlijke hulp aanbied waar nodig. We zijn heel erg blij met Bart.

Familie Oldenburg

Nadat we besloten hadden om ons bedrijf in Nederland te verkopen en een soortgelijk iets voort te zetten in Zweden, waren we blij dat we Bart Kila van ZwedenAdvies tegenkwamen. Via de website zijn we met hem in contact gekomen en hij en zijn vrouw hebben ons uitstekend geholpen met zowel het Oriëntatiepakket, het Emigratiehulppakket en het Bedrijfshulppakket.

Zij hebben ons bijgestaan met alle moeilijk aspecten van een bedrijf runnen in ” een vreemd land”. Want ook al kwamen we al jarenlang in Zweden over de vloer, toch verschillen de regels op bedrijvengebied zoveel met Nederland dat het moeilijk, zo niet onmogelijk voor ons, geweest was om dit allemaal zelf te regelen. Via het Oriëntatiepakket hebben we eerst Bart helemaal uitgevraagd en toen waren we overtuigd dat hij degene was die ons mocht helpen met onze emigratie. We hebben er nog geen moment spijt van gehad, want door hem hebben we ontzettend veel tijd en uiteindelijk geld bespaard.

Het contact met ZwedenAdvies is heel plezierig verlopen, zowel via de mail als telefonisch. Wij hebben er voor gekozen dat Bart alles voor ons geregeld heeft en dat ging tot onze verbazing hartstikke goed. Zelfs het contact met de bank voor een bedrijfslening kon op die manier afgesloten worden. We moesten er natuurlijk wel zelf heen om ons voor te stellen. We hebben Bart en Engelien nog nooit persoonlijk ontmoet, omdat we zo´n eind van Värmland af zitten, maar toch lijkt het alsof we elkaar heel goed kennen.

ZwedenAdvies heeft ons in ieder geval geholpen een goede start te maken in Zweden en nu is het aan ons om dit met hard werken voort te zetten. Gelukkig kunnen we nu ook nog een beetje genieten van de Zweedse rust en natuur. Hartstikke bedankt!

Familie Westerhof

B etrouwbaarheid
A lertheid
R egelen is hem vertrouwd
T ips al voor vertrek uit Nederland

K an niet beter worden gedaan
I s altijd bereid om vragen te beantwoorden
L iefde voor zijn bedrijf en uiteraard Zweden
A dvies is echt bij ZwedenAdvies

Peter Verhagen

Perfecte voorbereiding en uitvoering! Elke euro meer dan waard…

Familie Hoekstra

In één woord TOP!!

We liepen al een aantal jaren met de plannen om naar Zweden te emigreren om de Nederlandse drukte te ontlopen en om ons gezin een rustigere toekomst te gunnen. Maar iedere keer liepen we tegen de bureaucratische papiermassa aan die kennelijk ook in Zweden heel gewoon is. Onze aanvraag voor het persoonsnummer lag bijvoorbeeld al twee maanden te wachten. Na via vrienden bij ZwedenAdvies uitgekomen te zijn bleek dat het allemaal veel makkelijker kan. Ze hebben ons geholpen met het juist invullen van de papieren en met hun contacten was de aanvraag binnen twee weken geregeld en konden we ons aanmelden in Zweden.

We zijn begonnen met het Oriëntatiehulp-pakket, om de kat uit de boom te kijken, maar dit gaf vrijwel meteen een professionele indruk. Het gesprek zelf verliep heel aangenaam en we hebben alle vragen kunnen stellen die we maar wilden en daar ook gedegen antwoorden op gekregen. Het contact wat we daarna hebben opgebouwd verloopt nog steeds heel aangenaam en we zijn uitermate tevreden over de service van Engelien en Bart. Bij het Emigratiehulp-pakket kregen we zelfs een handige mapinhoud met allerlei informatie en handige lijsten. Zo´n service wens je iedereen toe die naar Zweden gaat emigreren. Je kunt op hen met een gerust hart vertrouwen en ze weten wat ze aan het doen zijn. Door hun contacten in Zweden is het veel gemakkelijker en sneller geregeld dan dat je overal zelf achteraan hoeft te gaan.

Kortom: we kunnen iedereen ZwedenAdvies van harte aanbevelen en je haalt de kosten er dubbel en dwars uit aan bespaarde irritaties en tijd. En je krijgt er een massa tips voor terug die je zelf nooit had uitgevonden. Zie het als een investering in je emigratie.

Nu gaan we snel verder met ons huiswerk van de SFI (ook prima geregeld door ZwedenAdvies)

Eric Leeuwangh

Vooral de informele en professionele sfeer maakt geholpen worden door ZwedenAdvies tot een feest!!

Inge van Delft

Toen ik besloot naar Zweden te emigreren verwachtte ik eigenlijk dat het makkelijker zou zijn om alles zelf te regelen. Omdat bleek dat het een stuk moeilijker is om het overzicht te bewaren over alle zaken die geregeld moeten worden heb ik ZwedenAdvies ingeschakeld. Niet alles uit het Emigratiehulp-pakket was voor mij van toepassing (ik had bijvoorbeeld de verhuizing zelf geregeld), maar ben blij dat alles vanuit de Zweedse kant voor me geregeld werd.
De manier waarop ZwedenAdvies werkt bevalt me goed. Ze vullen de formulieren in en geven duidelijk aan wat er nog moet gebeuren. Ook de communicatie, hoofdzakelijk via de mail, verloopt gestroomlijnd. Over een week of 6 woon ik in Zweden en weet ik of ik behalve ZwedenAdvies ook het land Zweden kan aanbevelen.

Familie Feith

Na ons besluit om naar Zweden te emigreren hebben we (natuurlijk) op Internet gezocht naar eventuele partijen die ons zouden kunnen helpen bij alle papierrompslomp die vanaf dat moment op je afkomt. En omdat ons huis al na amper 2 maanden verkocht was, in plaats van de verwachtte 2 jaar, werd er ook nog een factor haast toegevoegd aan onze plannen. Als inmiddels vaste bezoeker van de site zwedenemigratie.com viel ons oog op de banner van ZwedenAdvies. Bij het eerste mailcontact hadden we al direct een goed gevoel en dat gevoel is daarna alleen nog maar meer bevestigd. Ik denk zelfs dat we het zonder Bart en Engelien nooit zo snel rond hadden gekregen en eigenlijk wil ik ze langs deze weg nog eens extra bedanken. Dankzij hun hebben we ons tijdens het hele emigratieproces kunnen concentreren op de leuke dingen en zijn we goed gestart in ons nieuwe thuisland.

Familie van Duinen

Waarom ZwedenAdvies?

Een aantal jaren kwam bij ons het idee om te gaan emigreren. Als kleine jongen was ik al weg van Canada, omdat mijn oom daar woonde. De verhalen, de rust, de natuur en het mooie leven sprak me toen al aan. De jaren verstreken en toen het idee in ons gezin aan de orde kwam  kreeg ik weer die gevoelens van toen. Eerst stond Noorwegen bovenaan het lijstje, maar via een omweg werd het Zweden. We wisten wel wat van het land, maar eigenlijk niets. Dan ga je op internet van alles zoeken wat maar met het land te maken heeft.

En dan kom je opeens uit bij ZwedenAdvies. Je leest de site door en krijgt het gevoel van: Hé, dat klinkt en ziet er goed uit. Dan ga je mailen en ik kreeg dezelfde dag al enthousiast antwoord. De eerste mail die we daarna terug kregen was vertrouwd en voelde goed en professioneel aan. Na een aantal mailtjes ontstond er een band met ZwedenAdvies die gewoon lekker en soepeltjes verloopt. Ze dachten heel erg met ons mee en het voelde alsof we meteen een goede klik hadden. We hebben toen besloten om zowel het Emigratiehulp-pakket en het Bedrijfshulp-pakket aan te schaffen en daar hebben we absoluut geen spijt van gehad.

ZwedenAdvies regelt voor ons het gehele pakket en dit verloopt zoals je graag verwacht. De service en deskundigheid van ZwedenAdvies is betrouwbaar en flexibel. Voor iedereen die naar Zweden wil verhuizen en dat plezierig en deskundig wil laten verlopen hebben wij maar één advies: Maak gebruik van ZwedenAdvies!

Anton en Erna van Duinen

 

Neem contact op met
ZWEDENADVIES

Wij stellen het zeer op prijs als u met uw vragen of opmerkingen
contact met ons opneemt.

zwedenadvies facebook pagina

© 2005 – 2021 Kila ZwedenAdvies