Emigratiehulp-pakket

Of u nu alleen bent of met de hele familie gaat emigreren, er blijven genoeg zaken te regelen voordat u zich in Zweden mag vestigen. Allemaal zaken die het makkelijkst vanuit Zweden geregeld en opgevolgd kunnen worden.
Emigratiehulp-pakket

U ontvangt van ons de ZwedenAdvies Emigratiehulp-map met daarin allerlei handige tips en checklijsten met het doel uw emigratie te vergemakkelijken.

Met het Emigratiehulp-pakket van ZwedenAdvies bent u ervan verzekerd dat de papieren rompslomp in Zweden tot in de puntjes verzorgd wordt.

Wij helpen u op onze betrouwbare wijze met alles van de verblijfsgregistratie tot het invoeren van uw auto en alles wat daartussen zit. Zodat u zich kunt concentreren op het afhandelen van de zaken in Nederland of België (via onze checklist vergeet u niets) en de meeste zaken in Zweden zo goed mogelijk voorbereid zijn zodra u in Zweden aankomt.

Via ons contactformulier kunt u meer informatie over het ZwedenAdvies Emigratiehulp-pakket aanvragen.

Door de hulp van ZwedenAdvies hebben wij zelfs kunnen genieten van onze verhuizing.
E.V.

———————————————————————————————-

Via Zweden Advies zijn we perfect geholpen met onze emigratie van Nederland naar Zweden.
Een verhuizing is sowieso ingrijpend, maar wanneer je naar het buitenland vertrekt is het nog veel ingrijpender. De taal waren we nog niet machtig, de overheidsinstanties en regeltjes kunnen nogal stroperig zijn en dan is de persoonlijk begeleiding van ZwedenAdvies heel welkom. Onze contactpersoon Bart heeft ons continu geholpen in het nemen van de juiste stappen, waardoor we het hele proces soepel hebben doorlopen. Ook is de bereikbaarheid van Bart super, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op een reactie.
Een aanrader!

Timon & Elske

Neem contact op met
ZWEDENADVIES

Wij stellen het zeer op prijs als u met uw vragen of opmerkingen
contact met ons opneemt.

zwedenadvies facebook pagina

© 2005 – 2024 Kila ZwedenAdvies