Over ZwedenAdvies

Prettig kennis met u te maken…wij zijn ZwedenAdvies!

In 2001 hebben wij, Engelien en Bart Kila, besloten om naar Zweden te emigreren. De voor onszelf opgezette Zweden Emigratie Site bleek zo´n succes dat deze in 2005 uitgebouwd is naar zijn huidige vorm.

Omdat de stroom vragen via die site alleen nog maar toenam hebben we besloten om onze diensten en hulp commerciëel in te zetten via ZwedenAdvies.

Het animo is in die tijd blijven groeien, waardoor ZwedenAdvies voor ons inmiddels een fulltime onderneming is geworden.

Natuurlijk kunt u er, net als wij destijds, voor kiezen om zelf uw emigratie te regelen, maar waarschijnlijk loopt u dan ook tegen dezelfde eigenaardigheden aan als waar wij tegenaan gelopen zijn. Gelukkig was er toen nog geen Facebook, want door de huidige goedbedoelde tips op forums word je vaak alleen nog maar meer verward. Het had ons zeker zeer veel tijd, gepuzzel en frustraties bespaard gebleven als er toen iemand was geweest die het klappen van de zweep kent.

Uit de reacties en vragen die we sinds onze emigratie ontvangen hebben blijkt dat een heleboel andere emigranten hier ook behoefte aan hebben. Vandaar dat we onze expertise en ervaring (inmiddels meer dan 15 jaar) willen gebruiken om het voor andere (toekomstige) emigranten zo makkelijk mogelijk te maken om te emigreren en te zorgen voor een zo realistisch mogelijke voorbereiding.

Doel van ZwedenAdvies:
Het op professioneel niveau ondersteunen en begeleiden van emigranten naar Zweden door middel van op maat afgestemde pakketten en door het inzetten van onze deskundigheid, ervaring en netwerk.

Hiermee proberen we het hele emigratieproces voor u als emigrant te vergemakkelijken.

Neem contact op met
ZWEDENADVIES

Wij stellen het zeer op prijs als u met uw vragen of opmerkingen
contact met ons opneemt.

zwedenadvies facebook pagina

© 2005 – 2024 Kila ZwedenAdvies